MORMOR.

HEJ.
Mormor har varit hemma hos mig i tre dagar nu! Vi har åkt till ett köpkvarter och handlat kläder och massa andra saker och såklart har mormor köpt garn! Hon älskar att virka och sticka. Det var hon som lärde mig att handarbeta när jag var vid fem års åldern. Imorgon ska hon åka hem, hoppas det blir fint väder och att hon kommer oskadd hem!
Sov gott. Saga.

GODNATT SÖMN.

GOD NATT.
jag har tittat på "how i met your mother" och "2 1/2 man" på tv6. De var bra, eller roliga, de är ju trots allt humor serier. Mormor ska åka hem imorgon, tidigt på morgonen, därefter ska Hannah komma hem till mig. Vi kanske ska baka och göra lite mer kreativa saker än vad jag och Elin gjorde, det kändes dåligt att vi slösade bort nästan hela dagen framför datorn, men jag gick ju faktiskt ut med Molly tre gånger. Jag ska gå och lägga mig nu. Ganska tidigt, men jag orkar inte vara uppe, vad ska jag göra?, vara med Rasmus kompisar? Nej, glöm det, han får bara utbrott på mig. Jag har skrivit lite också på min såkallade bok som heter "Skymten av skuggan".

GODNATT. Saga.


VATTENKANNA.

HEJ.
Jag såg nyss en jätte trevlig väska som liknade en vattenkanna. Den är orange och ser i stort sätt ut som en vattenkanna. Jag är inte så intresserad av just "mode" men jag verkligen älskar denna väska. Skulle inte du kunna tänka dig att gå runt med den?

/Saga.


ELIN.

HEJ!
Nu har Elin kommit hem till mig. Vi har mest varit framför datorn men har faktiskt sett en serie också. Det har varit kul men vi kan inte hitta på något mer. Har du tips vad vi ska göra? Kommentera!

/Saga.

SVARTA KOMMENTARER?

GOD EFTERMIDDAG.
ja, tyvärr blev det hel svarta kommentarer, texten och bakronden. Jag orkar inte ändra så det få bli så. Om det stör er så får ni leva med det, det är bara att hålla in musen och dra över så ser du kommentaren om det intresserar dig. Jag har därimot gott en jätte lång runda med Molly, hon är ganska upphetsad just nu men lugnar ner sig lite.

Skriver ett nytt inlägg. Saga.

BRA LÅT.

HEJ.
musik tips? Jag tycker om Gnarls Barkley, Owl City och sådant skit. Vilken/vilka låtar tycker du om?, vilken/vilka artister? Just nu lyssnar jag på Run - Gnarls Barkley, den är bra! Så jag tänkte dela med mig lite. Men jag vet inte hur man lägger in video/musik till bloggen. Hur gör man?

Tack. Saga.

Trackbacks?

HEJ alla.
jag upptäckte nyss något väldigt irriterande. Det står "trackbacks" bredvid "kommentarer". Vad är det? Jag lyckas inte få fatt det i min hjärna den är inte fast sydd än. Men förklara, hur gör man? Men det viktigaste vad är det?

Kramar. Saga.

HEJ.

GOOOO MORGON!
Jag gjorde lite snabbt en bloggdesign idag, nyss som blev, emm.. Ja, ganska bra. Men jag hittade inte platsen där jag skulle lägga in själva designen. Kan någon förklara var den är?
När jag lägger till "url (https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1618756/images/2010/viktigastebloggdesign_76198818.jpg)" så händer det inget. Kan du förstå vad felet är? :D
Här är bloggdesignen som inte funkar:

Ha det bra. Saga.

UNDER RENOVERING.

HEJ.
Ja, jag har märkt att min blogg är fruktansvärt tråkig och svart så jag ska göra den lite gladare. Det kommer ta lite tid så du får vänta lite.
/Saga.

POPCORN.

HEJ igen.
Jag har ätit goda popcorn och lite choklad, väldigt gott! Även om jag fick en jätte frukost och en jätte lunch. Lunchen åt vi tillsammans med Camilla, Lars och Kerstin. Kerstin är deras lilla 1 åriga dotter, hon är fin och väldigt snäll. Det var trevligt att vara tillsammans med Camilla och Lars och såklart Kerstin, både de och stämningen blir så mysig. Dom gav Rasmus en T-shirt och en skiva som innehöll låtar som de lyssnade på när dom var 15 år. Rasmus uppskattade presenterna verkligen! Eller det verkade så.
HA EN TREVLIG KVÄLL. Saga.

MELODIFESTIVLEN.

GOD KVÄLL.
Jag har svårt för de nya programledarna, dom är tråkiga. Vem tycker du om? Jag tyckte att Anna Bergendal var ganska bra (nr 05). Parnilla Valgren var dålig, samt de som sjön "idiot" och Peter Jöback, de var hemska. Jag uppskattar inte det här årets melodifestival som de andra åren. Alla som har deltagit är ganska dåliga på sitt sätt. Det är bara rock och hiphop nu, inte någon schlager som hör hemma hos melodifestivalen. Vad tycker du om det här årets melodifestival? Vem ska vinna?
Jag såg nu att Anna Bergendal kom vidare till Finalen. Vad bra att någon med röst kom vidare och inte någon himla "man boy"..

/Saga.


MOPED.

HEJ.
Just har jag varit långt borta och tittat på olika mopeder, orangea, svarta och röda fanns det mest där. Vi åkte förbi ett Centrum där jag fick ett spel och Rasmus fick ett XBOX360 spel. Han ska provköra imorgon och fortsätta under sportlovet, hoppas han får ett! Han fick mycket pengar av hela släkten men fick en parfym och en vax burk av mig. Spelet jag fick är "The Sims 3 Destination Världen". Det verkar kul, jag har inte spelat "The sims" förut men jag vet att det är kul eftersom jag fick provspela i affären. har du något tips till mig? fusk koder eller något liknande? kommentera, snälla!

/Saga.

GOD FRUKOST.

GOD FÖRMIDDAG.
Idag åt jag en jätte god frukost men jag fick tyvärr missa handbolls träningen för Rasmus skull. Jag åt nybakad macka med mycket pålägg på, rökt kalkon, sallad, tomat, äpple, smör och ost. Jätte gott! Nu ska jag åka och handla lite med Rasmus, han vill ha något spel och jag ska väl bara titta lite. Jag gillar mest affären "T-12" den är bra. Vilken affär gillar du? Hejdå så länge, ska åka nu och kommer hem om några timmar.
Kommentera? Saga.

BRODENS FÖDELSEDAG.

GOD MORGON!
Idag vaknade jag vid 6 tiden och gick ut med Molly. Gratta min bror, Rasmus? Han fyller 15 år idag! Han önskar sig en god frukost och en god middag + moped körkort och såklart en fin moped. Nu skriver jag ett kort till honom i många färger, det är kul när någon fyller år. Det blir en sådan speciell känsla i kroppen och att se någon uppskatta de saker man gett är också en härlig känsla. Vad tycker du är viktigt, roligt, kul eller spännande med din födelsedag? Jag tycker nog mest om presenterna, ljusen men inte all uppmärksamhet, då måste man vara så glad hela tiden och lådsas tycka om en stickad tröja. Jag måste tillägga att jag fyller år den 27 April.
Jag önskar er en fortsatt trevlig Lördag.
Saga.

SPORTLOV.

... Något som jag inte tänkte på innan. Men välkommen in i detta snöiga sportlov!
Vad ska du göra? skridskor, skidor? eller åka bort från alla förväntansfulla kompisar?
Själv stannar jag hemma med Julia och Elly, mina fina kompisar.
Elin åker dessvärre iväg under hela sportlovet. Men jag har ju Molly också! en hund
som jag ska i en vecka framåt, hon är världens finsate och snällaste hund!
KRAMAR. Saga.

FREDAG.

Varmt välkommen till härliga Fredagen!
Jag har själv jobbat och längtat efter fredagen, och nu är den här! Men varför är Fredagen så härlig? är den bara en snabb transport till helgen?, eller bara mycket mys och lite jobb? Vad tycker ni är så kul eller tråkigt med Fredagen? Jag gillar mest när jag kryper ner i sängen, tittar på TV och äter choklad (Jag har dock godis-förbud och får unna mig själv att äta 70% choklad.) Jag älskar maten också! Pappa lagar mat då, han lagar mest klyftade potatis bitar och god fisk men man tröttnar aldrig på det. Nu tänkte jag på världens godaste pannkakor.. Vi åt pannkakor i skolan idag och de kan icke vara dessa goda pannkakor. Min kompis mamma gör några så otroligt goda pannkakor, så som alla barn älskar! Du skulle hålla med mig om du hade smakat de. Min skola är dessvärre känd för god mat men har ändrats eftersom vår "köks chef" är sjuk och kommer vara det längre fram, jag tror att det var ett år till! Men vi får hålla ut med alla dessa E-medel och konserveringsmedel så länge.
Ha en riktigt trevlig kväll med alla du älskar.
Saga.

3-9:ANS TABELL.

GOD KVÄLL.
Jag har denna läxa tills imorgon. Det är mer som en påminnelse på tabellerna. Själv är jag inte så duktig så jag kopierar första sida jag hittar på google till bloggen och unnar mig själv att jag kan dom. Jag har problem med matte men jag lär mig mer och mer med åren i min nya skola. Jag missade massor i min andra skola, där lärde jag mig förstås andra saker men det var mest användbart när man gick ut till skogen.

3:ans.
1x3= 3
2x3= 6
3x3= 9
4x3= 12
5x3= 15
6x3= 18
7x3= 21
8x3= 24
9x3= 27
10x3= 30

4:ans.
1x4= 4
2x4= 8
3x4= 12
4x4= 16
5x4= 20
6x4= 24
7x4= 28
8x4= 32
9x4= 36
10x4= 40

5:ans.
1x5= 5
2x5= 10
3x5= 15
4x5= 20
5x5= 25
6x5= 30
7x5= 35
8x5= 40
9x5= 45
10x5= 50

6:ans.
1x6= 6
2x6= 12
3x6= 18
4x6= 24
5x6= 30
6x6= 36
7x6= 42
8x6= 48
9x6= 54
10x6= 60

7:ans.
1x7= 7
2x7= 14
3x7= 21
4x7= 28
5x7= 35
6x7= 42
7x7= 49
8x7= 56
9x7= 63
10x7= 70

8:ans.
1x8= 8
2x8= 16
3x8= 24
4x8= 32
5x8= 40
6x8= 48
7x8= 56
8x8= 64
9x8= 72
10x8= 80

9:ans.
1x9= 9
2x9= 18
3x9= 27
4x9= 36
5x9= 45
6x9= 56
7x9= 63
8x9= 72
9x9= 81
10x9= 90




GOD NATT. Saga.

TA HAND OM ERA EGNA LIV.

HEJ igen.
Idag var jag på skolbio. Vi såg "Vatten Hästen". Det var ganska kul, men vi fick sluta 20-30 minuter senare än vanligt, men det var okej. Marcus, Henrik, Olle, Carl och Vidar är väldigt taskiga och är lång ifrån gentleman. På bio:n tittade dom bak bara för att titta om jag gjorde något litet fel och tyvärr tuggade jag tuggummi och dom rappoterade det deräckt till min fröken, Helena. Hon blev genast arg och ringde hem till mina föräldrar som i sin ordning blev arga. (Det är väldigt strängt på min skola.) Att dom inte kan ta hand om sina egna liv? Jag har svårt för sådana människor, sådana som gör allt för att någon annan ska lida. Jag är sur, eller mest trött. Molly, min kompis hund som jag har i en vecka, verkar hata mig eftersom jag tog hennes ben för två dagar sedan, killarna hatar mig och fröknarna har något imot mig. ;)

Kommentera något, snälla. Saga.

MIN MENING.

HEJ.
Jag har problem med folk som bryr sig så otroligt mycket att dom förstör sig själva, Jag tycker att själva idén med att täcka över sitt ansikte med flera ton smink, är väldigt löjlig. I själva verket ser dom hemska ut utan smink och andra produkter. Har ni kommentar, skriv ner den här. Jag behöver åsikter om allt just nu.


/Saga.

TILLBAKA?

HEJ.
Jag skriver lite men kommer dock inte vara lika aktiv.
det har hänt lite saker, jag har te.x skrivit en ny bok,
jag är på väg, är på 25 Kapitlet. Har inte hittat en rubrik
än men det blir snart. Jag har fått problem med vikt/mat,
mina föräldrar tvingar ner mig mat men jag tycker inte det
är farligt, jag äter ordentligt och bryr mig inte om det, jag
förstår inte vad dom menar. ? Jag ska skriva mer om det.
  • Skriver. ✔
  • Bra i skolan. ✔
  • Dock problem hemma. ✔
  • Handboll, går bra. ✔
  • Tar hand om mig själv. ✔
Ha det bra. Saga.


FÖRLÅT.

HEJ!
Förlåt att jag inte har skrivit på länge. men jag har tröttnat på datorn, nu för tiden skriver jag nästan bara, jag blir bara mer och mer osocial. Jag säger tack till er som läser men det ni läser nu blir nog det sista inlägget i denna blogg och andra. Jag hoppas er ett bra liv, och ni 100 personer som följde min blogg får nu ett eget liv att ta hand om. Jag tror att jag kommer skriva lite då och då, punkt vis men det är dock sällsynt, jag har nämligen tröttnat totalt. Jag kanske kommer skriva lite då och då när jag har något intressant eller bara något som är helt ointressant.

VARMA KRAMAR. Saga.

RSS 2.0